BIO Ricinový olej

BIO Ricinový olej

49,00 199,00 
Složení: 100% přírodní, BIO olej ze semen Ricinus communis (Skočec obecný), za studena lisovaný
Obsah balení: 50ml a 100ml
Balení: Skleněná zatmavená lahvička
Země původu: Indie

Ricinový olej je díky svým vlastnostem vhodný pro všechny druhy pletí (citlivou, mastnou, smíšenou a problematickou) a osoby trpící akné. Hodí se k čistění pokožky a velmi dobře odstraňuje make-up, aniž by ovlivňoval metabolismus lipidů a vylučování kožního mazu.

Ricionový olej se používá v kosmetice jako přísada do krémů, mýdel, pleťových masek, rtěnek nebo lesků na rty.

Čtěte více 199,00 
Není skladem
Čtěte více 89,00 
Není skladem
Čtěte více 49,00 
Není skladem
Katalogové číslo: riciolej Kategorie: , Štítek: